josefinochhugo.blogg.se

Thanksgiving i San FranDisco

Publicerad 2015-12-02 07:35:04 i Allmänt,

Hej alla kära!

Förra veckan fick vi efterlängtat besök i hela fem dagar, himla lyxigt! På onsdagen kom San Diego gänget och vi startade besöket med tacos och drinkar innan vi besökte San Franciscos barer. Otroligt lyckad kväll där den sista baren vi besökte hade de en jukebox och det var nästan bara vi där så vi spelade grym musik och dansade till de stängde. Då området vi bodde i inte var det fräschaste SF har att bjuda på så tog vi med våra vänner på en tur i några av våra favoritområden. Vi åt en fantastisk lunch i Noe Valley och traskade runt tills det blev kväll. Några gick hem för att förbereda Thanksgiving middagen och några (tjejerna, Putte och Hugo) fyndade i stadens butiker. Kvällen bjöd på något sen middag som självklart bestod av kalkon. Dock gjorde vi inte en hel då det hade tagit hela dagen utan vi köpte kalkon lår istället som vi tillagade. Maten som blev över gick vi ner och gav de hemlösa som bodde utanför vår lägenhet och de blev väldigt glada.

På fredagen begav sig de andra med båt ut till Alcatraz medan vi, jag och Hugo, gick och kollade in Black Friday rean på Macys. Hugo köpte en ny kostym vilket han har gått och klämt på länge och fick dessutom en rock i princip på köpet. Glada och nöjda mötte vi upp våra vänner nere i hamnen och åt en clam chowder på Bodins Bageri. Sedan gick vi runt lite i Fishermans Wharf och därefter kollade vi in Lombard Street (Blomvägen) som till vår besvikelse inte blommade då det var för kallt. På vägen hem igen gick vi igenom China Town och Financial District. Väl hemma vilade vi en stund innan kvällens festligheter drog igång. Alla var riktigt på g och vi gick till en club som vi hade blivit rekommenderade och läst mycket bra om. Det var bra musik men det var helt sjukt mycket rök därinne så inget i vår smak riktigt så dit lär vi inte gå tillbaka. Kvällen blev lång ändå då vi drog igång lite efterfest.

På lördagen åkte vi till Golden Gate Bridge och fick fantastiskt utsikt. Vi hade väldigt tur med vädret hela helgen då det var konstant blå himmel och sol. Efteråt åkte vi till Muir Woods men väl framme fanns det ingen parkering då det var någon speciellt event där den dagen så vi beslutade oss för att åka vidare till Napa. Vi besökte en väldigt lyxig vingård som hade otroligt vacker utsikt över druvfälten. Sedan åkte vi ner till Napa Valley och firade de in julen med jul parad i sann amerikansk anda och vi fick oss även lite kaffe och fika. Därefter tog vi oss tillbaka till SF och käkade middag på en jättegod restaurant. Dock blev nod Putte matförgiftad därifrån vilket är väldigt konstigt då det var en fin restaurang men kommer inte riskera att gå tillbaka dit igen. 

På söndagen plockade vi ihop vårt pick och pack och tog bilarna upp till Twins Peak för att mötas av ännu en grym utsikt över SF. Sedan bar det av hemåt och så gav vi våra vänner en rundtur i San Jose där vi visade upp var vi bor, universitetet och downtown där de fick smaka på milkshaken som vi hypar. Därefter var det dags att säga farväl då nästa gång vi ses är i Linkan i januari!

Summa summarum har det var en galet rolig helg med underbara vänner. Här kommer lite bilder vi tog men det var mest Carro som stod för fotograferingen den här resan.

Första baren vi var på var väldigt special och hade en vattensäng...
 
I en park med bästie!
 
Mysiga vänner!
 
Vingården i Napa
 
Solnedång i Napa
 
 
 
Twins Peak
 
<3
 
 
Massa kärlek
Josefin & Hugo

Kommentarer

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-12-02 20:27:09

Härliga vänner och härliga bilder! Vill se kostyyymen :-) Stor kram från regnigt Saltis <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela