josefinochhugo.blogg.se

Halloween

Publicerad 2015-11-05 07:48:13 i Allmänt,

Hejhopp!
 
I helgen var det Halloween som ni kanske redan visste och här i USA firas det ordentligt. Många i området spenderade mycket tid och pengar på att göra deras små trädgårdar så läskiga som möjligt, som på julen fast annorlunda. Vi hängde lite i skolan på lördagsförmiddagen för att sedan åka till Target för att få tag i en sista-minuten utklädnad. Föga förvånande var det att det var totalt utplockat och hela butiken såg ut som en krigszon, det fanns ett gäng turtlesdräkter för 10-12 åringar men inte mycket mer än så kvar i en butik som är lika stor som ICA-Maxi. Till slut lyckades vi hitta ett litet cowboy-set som egentligen var menat för en hund (på riktigt), men efter lite trix fungerade det finfint tillsammans med klister-mustascher!
 
Kvällen började med förfest hos Alex, Florian och Ben (två tyskar och en amerikan) för att sedan forstätta på en hemmafest hos en av Bens gamla kompisar. Amerikanarna är väldigt öppna och trevliga så man är alltid välkommen så länge det finns plats. Festen var mycket lyckad, som tur var kom det inte tokmycket folk (för då kommer polisen ögonabums) så vi fick hålla på långt in på småtimmarna. 
 
Av förekommen anledning var vi lite sletna på söndagen, samma dag som vi lovat att följa med vår hyresvärd och hennes familj på en indisk dansuppvisning som dottern som är i vår ålder var med i. Det visade sig att det var en två timmar lång föreställning med en historia tagen från hunduisk mytologi berättad via dans, det var faktiskt riktigt häftigt trots att vi mådde som vi gjorde. 
 
I veckan har vi pluggat och tränat lite, fast framförallt laddat upp inför helgens resa till Las Vegas där vi möter upp Linköpingsfamiljen ännu en gång!

Här kommer lite blandade bilder.
 
Jag och Alex trivs i nya looken.
 
 
Läskigt!
 
 
Dansarna i sina bling-bling outfits.
 
Tack för denna gång!
/Hugo & Josefin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela