josefinochhugo.blogg.se

Drömväder och annat smått och gott

Publicerad 2015-10-23 08:22:22 i Allmänt,

Hejhej!
 
Nu har vi äntligen bokat biljetter till en NHL-match med San Jose Sharks. På onsdag möter de Nashville i SAP Center som är på gångavstånd från vårt hus och vi är riktigt taggade! Men innan det är dags för det ska vi ju se till att njuta av helgen. Imorgon (fredag) bär det av till Berkely för lite sightseeing för att sedan spendera natten i SF med ett gäng kompisar, det är verkligen på tiden att vi testar på San Franciscos nattliv!

Veckan som har gått har bjudit på lite allt möjligt, såsom lite plugg, gymmande och så har det även varit "Student Apprieciation Festival". Det innebar att Student Union (tänk kårerna) hade ett litet event med liveband och delade ut gratissaker och promotade kommande evenemang. Vi märkte snabbt att amerikaner älskar gratis, de står gärna i oändliga köer om det betyder att man får två gratiskorvar. Jag (Hugo) fick med mig en chokladmjölk och en granola bar så jag var nöjd och kände mig verkligen uppskattad.

Som vi nämnde i det förra inlägget har vädret blivit alldeles underbart nu, dagstemperaturen ligger allt som oftast på 25 grader och solen är framme för det mesta. Vi kan numera äta vår lunch och spendera ledig tid utomhus, campus har många stora gräsytor om man vill ha sol och även mer skyddade platser då man vill slippa.

Här kommer lite bilder från veckan som varit!
Student Appreciation Festival, matkö i bakgrunden.
 
Josefin, Dani och Katrin på väg till skolbiblioteket (byggnaden på bilden)
 
Breakdansare som ALLTID är utanför bibblan.
Det var allt för denna gången, ha det så bra tills nästa!
//Hugo&Josefin

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2015-10-23 21:16:05

Puss o kraaaam!

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-10-24 18:44:57

Njut av det härliga vädret! Vi kan inte klaga här heller - ganska milt och mycket sol. Gunnar och jag är på torpet i helgen. Lugnt och skönt nu när kantarellsäsongen är över😅 Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela