josefinochhugo.blogg.se

"Vi åker och kollar lite bara"

Publicerad 2015-10-08 08:29:00 i Allmänt,

Godkväll!

Vi är precis hemkomna från en lokal indisk restaurang där vi tillsammans med några vänner ätit alldeles för mycket från buffén så nu är matkoman på topp. Efter fredagens äventyr i San Francisco var helgen lugn och skön, i söndags var vi helt lediga så vi åkte till outletgallerian Great Mall som ligger i närheten. Tanken var så klart att bara gå i lite butiken och kolla läget men vi båda greps plötsligt av en shopping-attack och började gå loss. Priserna var låga och utbudet var bra så det vara bara att köra! Nu ett par dagar efter så är vi fortfarande nöjda med våra köp så impulserna var tydligen bra, ni kan se nedan vad som är nytt i garderoben.

Annars har vi hållt oss aktiva på gymmet och i plugget, vi har lite projekt och dylikt som ska vara klart i slutet av terminen så vi har tjuvstartat lite med dem. Igår hölls en rekryteringskonferens på skolan som var obligatorisk att gå på för vår marknadsföringskurs. Den höll på halva dagen och ett par olika företag kom dit och berättade om sig själva och hur de jobbar med data-analys för att ta strategiska beslut. I det stora hela var det ganska givande trots att det inte riktade sig till just oss två, men det var kul att höra hur det går till i verkliga livet och jämföra lite med det man lär sig vid skolbänken.

Imorgon bär det äntligen av till San Diego!!

Vid busshållplatsen på väg till gallerian.
 
Gissa vem som får bära..
 
Ett dagsverke. Hugo till vänster, Josefin till höger.
 
Det är väldigt vanligt att folk har på sig träningskläder dygnet runt här, men här har en ung herre vänt på steken och kör skjorta och chinos på gymmet.

Puss&Kram
/Hugo&Josefin

Kommentarer

Postat av: Peter

Publicerad 2015-10-10 15:33:02

Hade gött i San Diego Här är det spa dag idag

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-10-11 20:53:53

Great shoppat! Med tanke på sista bilden frågar man sig om det är gymkläder eller vardagsplagg ni har köpt? :-) Ha det alldeles underbart! Här börjar nattfrosten smyga sig på :-/ Puss&kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela