josefinochhugo.blogg.se

Skola i värmen

Publicerad 2015-09-11 06:53:28 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Den här veckan har vi pluggat en massa då vi har tre test nästa vecka. Det är dock väldigt stor skilland på ett test här och ett test i Sverige då större delen av testet består av sant eller falskt frågor. Vi har även hunnit med att gymma en massa och därmed bättrat på våra hikingmuskler som vi kommer att behöva framöver. Imorgon åker vi nämligen till Yosemite med ett gäng internationella studenter vilket är lite utav en dröm som går i uppfyllelse!
 
Nästa helg ska vi åka med ett gäng från skolan till Sequoia National Park och spendera 2 nätter i tält. Sedan har vi även bokat massa andra resor under höstens gång så som att hälsa på Linkan-family i San Diego, Las Vegas, Thanksgiving i San Fransisco och hikinghelg i Big Sur. 
 
Summa sumarum så är livet alldeles toppen här borta. Skolan känns bra, vi har fått massa nya vänner och närheten till alla fantastiska platser är verkligen pricken över i:et. Nu ska vi spela ett parti kort och sen sussa gott då det bär av tidigt imorgon. 
 
Veckans väder
 
 
 
 
 
Svettiga hälsningar, Hugo och Josefin

Kommentarer

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-09-11 19:12:42

Stackars er! 😅😅😅 Vi är på väg till torpet i Karlsborg för att plocka upp alla svampar som står och väntar. När de är slut går jag över till blåbär. Skön september men handsktemperatur på cykelmorgnarna😁 Fortsätt att njuta! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela