josefinochhugo.blogg.se

Nya smultronställen i SF

Publicerad 2015-10-26 05:43:49 i Allmänt,

Hej nära och kära!
 
I helgen har vi varit på upptäcksfärd här i närområdet. På fredagen tog vi oss först till Berkeley, på andra sidan Bayen (öster om San Francisco) och kollade in deras universitet som de är kända för. Det var ett sjukt stort campus med en riktigt fet fotbollsarena. Vi käkade även lunch på ett fantastiskt studenthak inne på stadens mysiga gator. På eftermiddagen åkte vi till San Francisco och gick runt i lite affärer innan vi checkade in på hotellet vi bokat över natten. Det blev middag på en Thairestaurang och sedan krökade vi natten lång.
 
Dagen efter åkte vi ut till ett nytt outforskat område som heter Noe Valley. Det var nog de nya San Francisco-bornas område (Alltså de som flyttat dit under de senaste 20 åren pga av välbetalda jobb). Något bakis slog vi oss ned på en supermysig resturang och satt och njöt av det underbara vädret. Sedan strosade vi runt längs en gata i området med massa små boutiques och vandrade därefter vidare till en park vi hade sett på spårvagnen på väg dit där men hade en grym utsikt över staden. På eftermiddagen/kvällen tog vi oss till Golden Gate Park och käkade innan vi begav oss hemmåt till San Jose igen. 
 
Idag har vi varit på Pancake breakfast i International House som var hur lyckat som helst i "höst" solen (ca 25 grader). Därefter åkte vi och handlade på target då kylskåpet var helt tomt. Det blev även ett besök på gymmet idag och till kvällsmat experimenterade vi fram en ny favorit i form av tomat-basilika-zuccini-kyckling pasta. 
 
Här får ni lite bilder:
Berkeley University
 
Riktigt partysugna tjejer
 
Brunch i Noe Valley
 
Fantasifullt hus på vandring i kvarteren
 
Det var dagsfest i parken
 
Puss och Kram

Kommentarer

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-11-01 10:21:26

Vi kanske ska måla om radhuset :-) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela