josefinochhugo.blogg.se

San Diego

Publicerad 2015-10-14 09:13:25 i Allmänt,

Hej hopp allihopa!
 
Vi har varit på semester i San Diego hos våra kära Linkan-vänner. Flyget gick sent torsdags kväll och vi kom tillbaka sent igår kväll (måndag) så vi har fått en riktigt härlig långhelg tillsammans. På fredagen bar det av till stranden för att surfa och det ver verkligen hur kul som helst. Vågorna var höga, vattnet var varmt och solen gassade så det stod härliga till. Hugo lyckades dock få brädan på sig på slutet så vi gick till lifeguarden för att kolla upp det. Han tyckte vi skulle åka till en urgent care då det tydligen var ganska djupt. Sagt och gjort så hade Hugo två timmar senare ett limmat öga som nu läker väldigt bra (Det är tur vi har försäkring). På kvällen gick vi ut och åt i Downtown San Diego, det var väldigt gott och trevligt i äkta amerikansk anda. 
 
Lördagen spenderade vi på SeaWorld som utan tvekan var över förväntningarna. Vi såg tre olika shower; späckhuggare, delfiner och sjölejon. Tro det eller ej så var sjölejon-showen sjukt rolig och tog vinsten men de andra två var också häftiga. På SeaWorld finns även åkattraktioner så vi roade oss i diverse bergochdalbanor, man blir aldrig för gammal för sånt! På kvällen hade vi Mexikansk Afton med mycket drinkar, tacos, dans och den avslutades med ett härligt nattbad (mer morgonbad om man tänker vad klockan var när vi kom hem)
 
På söndagen låg grabbarna hemma i soffan, läs dunderbakis, och vi tjejer gick ner till Pacific Beach och hängde hela dagen. Sedan kollade vi solnedgången och hade en supermysig kväll hemma hos våra vänner. På måndagen åkte vi till La Jolla Beach och kollade på sälarna som ligger där och hänger. Sedan följde vi med till San Diego State University och käkade lunch där. Kul att jämföra skolorna, dom är ganska lika kom vi fram till. Efter lunch åkte vi och shoppade lite och därefter bar det av hemmåt igen. 
 
Det har verkligen varit en fantastisk helg och våra vänner hade ordnat allt så himla bra med sovplats och planerat mat för hela helgen. Vi kommer leva på den här helgen länge, dock ses vi igen om tre veckor i Las Vegas!!
 
Nu kommer en bildbomb: 
Surfing på första försöket ;)
 
Den erfarne gjorde illa sig
 
SeaWorld - Excited
 
Vår Carolin som var så efterlängtad
 
Helt sjukt vad högt späckhuggarna kan hoppa
 
Ett fantastiskt gäng
 
Mexikansk Afton
 
Strandhäng, Jag (Josefin) hade t.o.m. ett eget parasoll
 
Vacker solnedgång
 
Ett möte med sälarna
 
Puss och Kram,
Josefin och Hugo

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2015-10-14 19:16:19

Härligt att läsa om era äventyr, man bara längtar till er.. nu är det mesta bokat för oss. En fundering hur tänker ni få hem alla saker?! Kraaaamar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela