josefinochhugo.blogg.se

En vecka i San Jose

Publicerad 2015-09-26 07:28:15 i Allmänt,

Hejhej!

Nu har ännu en relativt lugn skolvecka passerat och vi har hållt oss upptagna med allt möjligt skojj! Vi gick i måndags traditionsenligt, dvs andra veckan i rad, och åt på San Pedro Square, vilket är en mysig innergård med massa olika take-away restauranger runt omkring (tänk food-court fast fräscht och med bättre mat). Igår blev det biljardhäng och en spontanutgång efter skolan och idag har vi spelat minigolf i Cupertino som ligger lite väst om San Jose. Ingen vart särskilt förvånad när vinnaren (jag (Hugo)) korades, efter 43 slag på 18 hål kan man säga att det var en jordskredsseger! Efter rundan så var vi tvungna att åka förbi Apples högkvarter som låg i krokarna, det var inte superspeciellt från utsidan (det vi kunde se från bilen) men ska tydligen vara coolt där inne!

Nu har vi precis kommit hem efter att ha tagit en burgare på stan med några kompisar och imorgon är det Amerikansk fotboll som gäller. Skollaget spelar sin andra match för säsongen och det ska tydligen vara bra drag, Tailgaten börjar klockan fyra så vi ska försöka få lite plugg gjort innan! För er som inte vet vad en Tailgate är så går det i princip ut på att dricka bärs på parkeringen innan matchen.

Här kommer lite blandade bilder!

Florian, Carolin, Jueliette och Vicky är glada efter en god middag.
 
Killarna mot tjejerna.
 
Minigolfbanan. En liten kille lyckades för övrigt träffa Josefin på knät.

Tack för denna gång!
/Hugo och Josefin

Kommentarer

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-09-29 19:57:17

Hej finingar! Roligt att se lite "vardagsbilder"😊 Tailgate ska vi införa på Morabergsvägens parkering, såklart! Hoppas det gick bra med knät😁 Ha det fortsatt bra önskar vi i ett lite höstigare Saltis😘😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela