josefinochhugo.blogg.se

Hunger Games

Publicerad 2015-11-24 03:40:45 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
 
Ännu en vecka har gott och man kan snart räkna på fingrarna antal dagar som vi har kvar i skolan, helt galet känns det! Den här veckan har vi pluggat en hel del och gjort klart alla läxor och projekt förutom ett som ska slutföras efter Thanksgiving. Jag, Josefin, har varit/är lite krasslig den här veckan men det är helt klart på bättringsvägar medan Hugo är frisk som en nötkärna och är just nu på gymmet och kör. 
 
Trots lite sjukdom så blev det ändå middag ute med vänner och lite gött barhäng efter det i torsdags. Fredagskvällen spenderade vi i biosalongen och tittade på den sista filmen av Hunger Games, sjukt läskig men med ett lyckligt slut såklart. Vi insåg attt det var väldigt billigt att gå på bio så det lär vi göra fler gånger nu när det börjar bli lite burrigt på kvällarna. I lördags var det 21 års fest hos Marie där vi träffade otroligt sköna amerikanare, bland annat några av de som vi har varit på olika utflykter med. Verkligen jättekul att träffa dem igen!
 
Nu jobbar vi som sagt med det sista plugget och längtar så in i bomben till onsdag då Thanksgiving-weekend med San Diego vännerna väntar.
 
Det är mycket som är konstigt i Amerika, här testar t.ex. Hugo våffla med friterad kyckling, sirap, smör och stark sås. Tyvärr inget att rekommendera...
 
Sedan har vi också fått lite julkänsla här borta, julgranen är framme ;)
 
 
Ses nästa gång!
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela